twitter facebook

 

Welke streetartists werken mee aan het Streetart.nl concept?

Wij zijn continue op zoek naar kunstenaars die met ons samen willen werken. Ben jij zelf geïnteresseerd of ken jij iemand die zijn of haar werk via ons wilt verkopen ? Neem dan contact met ons op.

 
 

Bustart in Basel

Wil je een kunstwerk kopen van Bustart? Kijk dan in onze shop


Bustart (1983, Zwitserland) is een zeer actieve kunstenaar. Enkele jaren woonde en werkte hij in Amsterdam, maar sinds vorig jaar keerde hij terug naar Zwitserland. Sinds zijn thuiskomst wordt Zwitserland verrijkt met mooie nieuwe pieces. Maar Amsterdam vergeet hij niet. Recentelijk maakte hij dit werk in de stad.


Bustart- Amsterdam

Bustart maakt gebruik van vele technieken. Hij maakt prachtige muurschilderingen over de hele wereld, plakt overal stickers maar schildert ook mooie doeken. Hij geeft de voorkeur aan het maken van murals, die hij bewerkt met spuitbussen en markers. Vaak werkt hij met stencils, sommige ontwerpen bestaan uit meer dan honderd lagen, maar ook vanuit de vrije hand kan hij heel goed werken. Zoals hieronder te zien is in het werk dat hij maakte naast de ingang van de kunstbeurs Scope.


Bustart- Scope Artfair, Zwitserland

Je herkent de werken van Bustart aan de kleurrijke en strakke ontwerpen. Zijn werken op de straat bevatten meestal een kritische kijk naar de samenleving. Bekijk dit filmpje over de totstandkoming van het werk in de Spuistraat.
Zijn individuele stukken, zoals Pop Up, zijn meestal helder, kleurrijk en bevatten een harmonieus ontwerp.

Bustart- Pop Up

Tijdens Urban ❤️ Basel was Bustart op meerdere plekken in Bazel aan het painten. Recentelijk creëerde hij deze mural bij een buitenzwembad. Dit werk heeft sterke connecties met Pop Up die wij jou aanbieden in de Urban ❤️ Basel aftersale. Pop Up is een uniek canvas, met de hand geschilderd en gespoten en gesigneerd door de kunstenaar. In dit werk herkennen wij de felle kleuren, het speelse ontwerp en de grote creativiteit van Bustart.Bust them!
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte als er een nieuw exclusief werk te koop staat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief