twitter facebook

 

Welke streetartists werken mee aan het Streetart.nl concept?

Wij zijn continue op zoek naar kunstenaars die met ons samen willen werken. Ben jij zelf geïnteresseerd of ken jij iemand die zijn of haar werk via ons wilt verkopen ? Neem dan contact met ons op.

 
 

Daniel Zeltner

Wil jij een kunstwerk kopen van Daniel Zeltner? Bekijk dan onze shop

Daniel Zeltner en zijn zwarte marker zijn een geweldige combinatie. Met ruwe lijnen en een sterke visuele taal creëert hij grappige momenten en onderwerpen uit het dagelijks leven.De werken van Daniel Zeltner kunnen worden onderverdeeld in twee verschillende stijlen. Zijn werken op papier zijn ruw en etsy, zijn werken op doek en op de straten zijn kleurrijk en met veel beweging. Daniel Zeltner werkt en woont in Basel (Zwitserland) en hij begon tekenen en schilderen in 2008.

Het werken op papier van Daniel Zeltner kunnen worden gezien als ruwe schetsen van zijn omgeving in het dagelijks leven. Hij pakt altijd een bepaald moment om een onderwerp of dier uit te tekenen. Meestal in zwart en wit, soms met Fluor kleuren.


Zeltner heeft een goede manier van tekenen ontwikkeld door horizontale en verticale lijnen te maken die een sterk beeld vormen. Hiervoor gebruikt hij alleen een zwarte marker. Zijn stijl is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Eerst waren zijn werken meer basic, nu bevatten zij meer details, diepte en humor.
In samenwerking met Fiona Bowditch (London, VK) worde Zeltner's tekeningen versterkt met citaten.De werken die Zeltner op doek en op de straten maakt verschillen van zijn papieren werken. In 2013 creëerde hij dit militaire vliegtuig voor Baselland..De werken die Zeltner op doek en op de straten creëert verschillen van zijn papier werken. In 2013 creëerde hij deze militaire vliegtuig voor Baselland.Tijdens Urban ❤️ Basel toonden we diverse tekeningen en twee van Zeltner's originele canvassen. Enkele stukken zijn reeds verkocht.In de Urban ❤️ Basel aftersale bieden wij u twee originele tekeningen aan van Daniel Zeltner en één origineel schilderij. Een van deze werken op papier is Chihuahua en de andere is Duif. Beide zijn uniek en gemaakt met zwarte marker. Beiden bevatten het kenmerkende karakter van Zeltner. Het canvas is deel van een tweeluik. De kat en de vogel. De kat is reeds verkocht tijdens het evenement.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte als er een nieuw exclusief werk te koop staat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief