twitter facebook

 

Welke streetartists werken mee aan het Streetart.nl concept?

Wij zijn continue op zoek naar kunstenaars die met ons samen willen werken. Ben jij zelf geïnteresseerd of ken jij iemand die zijn of haar werk via ons wilt verkopen ? Neem dan contact met ons op.

 
 

Zaira

Wil je een kunstwerk kopen van Zaira? Kijk dan in onze shop


Zaira (1983, Zwitserland) woonde samen met Bustart in Amsterdam en verhuisde ook vorig jaar naar Zwitserland. Het werk van Zaira is erg herkenbaar. Meestal werkt zij met heldere gekleurde dieren, zoals vogels en vlinders, of creëert zij aantrekkelijke vrouwelijke figuren. Om haar figuren heen plaatst zij een vrolijk decoratiespel waardoor het werk een mooi geheel wordt.
Het creëren van steden is een stijl die ze nu een paar jaar doet. Deze steden zijn een omgeving met activiteit, graffiti en street art. Ze creëert een imaginaire stad die nog steeds herkenbaar is.Zaira maakt gebruik van veel verschillende materialen als acryl, stencils, spray blikken, olie en gips. Maar ze werkt ook veel met stencils. Ze voegt vele stencils toe aan haar ontwerp om diepte te creëren.Een van de belangrijkste tentoonstelling voor Zaira was haar duo show samen met Bustart in de GO galerie in Amsterdam (voorjaar 2014).

In de aftersales van Urban ❤️ Basel bieden wij een origineel canvas (inclusief frame) van een van de imaginaire stadsgezichten die Zaira samen met Bustart maakte. Dit werk 'Munich' bestaat uit meerdere lagen stencils, is een origineel en ondertekend door de kunstenaars.
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte als er een nieuw exclusief werk te koop staat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief