twitter facebook

 

FAQ

Heb jij een vraag? Kijk dan eerst of je hieronder het antwoord kunt vinden. Mocht je geen antwoord hieruit kunnen halen, neem dan contact met ons op.

 
 
 • Verzending en kosten

  +

  De verzendkosten zijn afhankelijk van waar het kunstwerk naar toe gestuurd wordt. Dit word weergegeven bij de bestelling, de kosten kunnen varieren per kunstwerk. Over het algemeen kost het 10 euro om te versturen in Nederland en word dan aangetekend verstuurd inclusief verzekering en track & trace. Voor Belgie en Duitsland rond de 12,50 euro, Engeland 17,50 euro en de VS 75 euro (VS met DHL) inclusief verzekering en track & trace. Wij versturen wereldwijd.

 • Levertijd

  +

  Wij versturen onze kunstwerken 1 a 2x per week, dit ivm de certificaten die nog gemaakt moeten worden.

 • Retour

  +

  Het bestellen van een object is onvoorwaardelijk en onherroepelijk en kan dus niet worden geruild.

 • Uitverkocht en dan ?

  +

  Alle werken zijn uniek en in gelimiteerde oplage en hierdoor dus niet bij te bestellen. Het is daarom raadzaam om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, Facebook of Twitter.

 • Waarom betalen via Paypal ?

  +

  Paypal is internationaal en een uiterst betrouwbaar en veilig betalingssysteem.
  PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers. Je hebt binnen PayPal de mogelijkheid om met je creditcard, bank of Paypal rekeningsaldo te betalen.

  Zo kun je bij ons veilig kopen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven, en hoef je je niet aan te melden bij onze site.

  Zorg er ook voor dat je voor die tijd al een Paypal account hebt aangemaakt mocht je die nog niet hebben, dat scheelt dan enorm veel tijd en kun je snel bestellen (sneller dan Ideal of MisterCash). Zie http://www.Paypal.nl

 • Ik vind nergens een knop met betalen ?

  +

  Het werk is pas te koop op de datum en tijdstip wat op de voorpagina staat vermeld, dus als er op de voorpagina staat "Binnenkort te koop" zijn er nog geen betaalknoppen. Als het werk te koop is zal er op de hoofdpagina staan "Nu te koop!" en worden er automatisch betaalknoppen van Ideal en Paypal onder het werk geladen. Er staan op het moment van verkoop dan 2 knoppen: "Betalen met Ideal / MisterCash" en "Betalen met PayPal". Misschien voor de zekerheid rond het verkooptijdstip nog even het scherm herladen door op "F5" te drukken als er geen knoppen verschijnen.

 • Certificaat

  +

  Bij elk werk ontvang je een certificaat van echtheid van ons.

 • Oversale

  +

  Het kan zijn, bij drukte tijdens de verkoop, dat er nog betalingen binnen komen terwijl het aangeboden werk al uitverkocht is: een zogeheten "Oversale". Dit kan wel eens gebeuren als we niet direct van de bank of Paypal een verificatie door krijgen dat er betaald is. Helaas is het aangeboden werk dan niet aangekocht en storten wij het geld zo spoedig mogelijk terug.

 • Wat doen jullie nog meer?

  +

  Naast het verkopen van street art doen wij nog veel meer: Painten van muren, 3d streetpainting, in opdracht werk maken, evenementen, expo's, schrijven van teksten, sponsoring,etc.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte als er een nieuw exclusief werk te koop staat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief