twitter facebook

 

Wie zitten er achter Streetart.nl ?

Streetart.nl (en .com) is een Nederlands initiatief van Johra Kornegoor en Tom Boom. Ons kantoor bevindt zich aan de rand van Amsterdam dichtbij Schiphol.

Wij zijn ware Streetart liefhebbers en al enige tijd actief bezig met het verzamelen van deze kunstvorm. Waar de straatkunst in buurlanden als Londen en Berlijn al volop leeft, loopt Nederland helaas nog een beetje achter. Hier komt de laatste paar jaar al verandering in mede doordat er goede kunstwerken worden gemaakt in oa Amsterdam. Daarnaast besteedt ook de media hier steeds meer aandacht aan.

Om de Streetart in Nederland meer leven in te blazen zijn wij met ons Streetart.nl project begonnen. Nu wilden wij natuurlijk wel enigszins origineel zijn ... Dus gingen wij peilen bij onze connecties wat zij van ons idee vonden en kwamen er al snel achter dat vele kunstenaars wel oren hadden naar ons concept. Dit concept houdt namelijk in dat wij via een direct verkoopsysteem kunstwerken verkopen in een gelimiteerde oplage die speciaal voor Streetart.nl worden gemaakt. De kunstenaar gaat aan het werk om een mooi kunstwerk te maken en wij bieden het exclusieve werk vervolgens aan onze klanten aan. Met trots kijken wij dan ook terug naar onze eerste verkoop op 12 december 2012.

Wij hebben dusdanig zulke leuke contacten met de kunstenaars dat wij de kunstwerken kunnen aanbieden voor een prijs die voor velen interessant is, waardoor de liefde voor Streetart op onze manier steeds verder wordt verspreid in Nederland en daarbuiten.

Naast het verkopen van street art doen wij nog veel meer: muurschilderingen, 3D streetpainting, straatreclame, workshops, werken in opdracht, evenementen, expo's, schrijven van teksten, sponsoring, etc. Mocht je gebruik willen maken van een van deze diensten neem dan contact met ons op.

Wij streven ernaar streetart in Nederland als kunstvorm te legitimeren en accepteren. Een van die manieren is doormiddel van kwalitatieve kunstwerken te verkopen via onze site.
Dus houdt ons in de gaten via alle mogelijke communicatiemiddelen en wees er snel bij... want ja, op=op!
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte als er een nieuw exclusief werk te koop staat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief