twitter facebook

Sket185
"Citysky"
Uitverkocht

Sket
Sket
Sket
Sket


 

Wil je een kunstwerk kopen van Sket185? Kijk dan in onze shopSket185 (Middelburg, 1970) begon in 1985 met het maken van graffiti. Omdat hij nu 30 jaar bezig is het straatbeeld op te fleuren met zijn creaties, besloten wij samen met de kunstenaar een special sale te houden waarin zijn gehele oeuvre aan bod komt. Zijn throw up, geavanceerde graffiti writing en vrolijke kleurenspel zijn bestemd voor een mooi plekje aan jouw muur!


Deze collectie aan kunstwerken komen uit de laatste jaren van Sket185 zijn carrière als gevestigde kunstenaar. Het afgelopen jaar nam Sket185 deel aan diverse festivals als Roskilde (2014) en maakte hij onder andere dit kleurrijke werk voor het festival.


Samen met kunstenaar Pinwin won hij vorig jaar de Art Battle van Mini en recentelijk creëerde hij een mooi schilderij voor The Brunch in Antwerpen.


Sket185 at work @ The Brunch Antwerpen (2015)

Maar ook bieden wij werken aan uit zijn vroegere carrière (2004) waarin zijn graffitiwriting centraal stond. Door ook deze werken aan te bieden beslaat deze collectie een groot deel van het ouevre van de kunstenaar en is deze special sale divers.


Sket185 is zeer actief in Amsterdam en omstreken, onderdeel van de creatieve streetart crew Multi Syndicate en als didactische kunstenaar is hij actief in het maken van pieces op straat en op doek.


Sket185 @ NDSM Amsterdam (2015)


Samen met Lastplak en MSC maakte Sket185 deze mooie wall in Rotterdam (2015).


Alle werken uit deze aangeboden collectie zijn originelen. Ieder werk is uniek en met de hand gemaakt. De prijzen van de werken zijn zeer gevarieerd waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Veel plezier!


 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte als er een nieuw exclusief werk te koop staat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief