twitter facebook

Galo
"Galopagos"
Uitverkocht

Galo
Galo
Galo
Galo
Galo
Galo
Galo
Galo


 

Wil je een kunstwerk kopen van Galo? Kijk dan in onze shop

‘Dit is wat ik teken, dit is wie ik ben en dit is mijn toevoeging. Dat is waarom ik nooit zal stoppen. Het is gewoonweg iets eenvoudigs, maar echt heel persoonlijk en daarom hou ik er van. Niemand kan het doen behalve ik. Dat is de wereld van Galo, dat is Galo kunst.’


Galo studeerde aan de kunstacademie en was gespecialiseerd in grafisch ontwerp. Zijn personages zijn herkenbaar, dragen een sterk karakter uit en zijn te vinden op straten in maar liefst drie continenten. De kleurrijke achtergronden en de heldere karakters zijn bekend, grappig en ze laten je lachen. Galo schildert alsof zijn leven er vanaf hangt. Voor Galo is het leven kunst en het delen van kunst. Waar, wanneer en met wie dan ook. Hij ontwierp zo dan ook zijn eigen Galoverse. Een wereld waarin de Galo kunst beschikbaar is voor iedereen en waarin hij laag op laag werkt om tenslotte zijn eigen freestyle personages te kunnen tekenen. Kritiek naar de maatschappij vormt de basis voor zijn werk, maar hij doet dit met een knipoog naar de maatschappij door zijn karakters vervolgens in de openbare ruimtes te plaatsen.


Galo werkt op elke ondergrond die je maar kan verzinnen. Oude muren, electriciteits kasten, vloeren, plafonds, buiken, fietsen en auto’s. Maar natuurlijk ook op canvas en voor StreetArt.nl op papier.


Sinds de eind jaren ‘90 is Galo zeer actief binnen de kunstwereld als kunstenaar. Hij heeft vele soloshows alsook groepstentoonstellingen gedaan met enkele van de meest bekende kunstenaars van deze tijd. Ook werkte hij met hen samen tijdens verschillende festivals, evenementen en installaties.


Zijn werk werd getoond tijdens diverse exposities in Europa als in Nederland, Italie, Duitsland en Spanje, maar ook in Amerika. Zijn passie voor de kunst heeft geresulteerd in een eigen galerie genaamd Galo Art Gallery (Turijn, Italië). Hier komen kunst en mensen samen in één ruimte.


Het doel van de galerie is om een interactie te laten ontstaan tussen het kunstwerk, de kunstenaar en de kunstliefhebbers. En deze gedachtegang zien wij dan ook weer terug in zijn eigen werk waar kunst in de openbare ruimte de voorbijganger aan het denken zet. Galo is een street art legende en daarom zijn wij dan ook erg trots om 'Galopagos' aan jullie te presenteren!

Mr Brainwash & Galo
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte als er een nieuw exclusief werk te koop staat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief