twitter facebook

 

B. Amsterdam


Kunst tonen in B. Amsterdam!

Group show met vier street art kunstenaars
Mei 2015-
Gecureerd door Gallery Vault17, B. Amsterdam & streetart.nl
B. Building Business, Johan Huizingalaan 763A Amsterdam

In de majestueuze gebouw B. Amsterdam, hebben Gallery Vault17 en streetart.nl een groepstentoonstelling van vier nationale en internationale kunstenaars gecureerd. Mei 2015 werden de eerste werken van TelmoMiel, Case MaClaim, Broken Fingaz en Galo opgehangen. Deze werken hangen op verschillende plekken in het gebouw. Ieder werk is voorzien van een informatieve tekst over het werk en de kunstenaar. Alle werken worden te koop aangeboden.

B. Amsterdam is een initiatief van Ricardo van Loenen, Guus Meulendijks en Bas van Veggel. In het oude IBM kantoor te Amsterdam bieden zij innoverende bedrijven en start-ups uit alle mogelijke sectoren een platform. De uitspraak ‘De stad in een gebouw’ omschrijft waar B. Amsterdam als organisatie voor staat. Alle functies en activiteiten die een stad interessant maken zijn binnen B. Amsterdam vertegenwoordigd; van sport tot horeca, van events tot daktuin en van wonen tot werken.

Elke drie maanden worden de werken gewisseld. Via streetart.nl zullen wij jou op de hoogte houden van de nieuwe kunstwerken die wij hier gaan ophangen.


TelmoMiel 'A Glove Story'
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je op de hoogte als er een nieuw exclusief werk te koop staat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief